Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
 Gevorderd Brioche Breien - 15 december

Gevorderd Brioche Breien - 15 december

2018-12-15

€ 25.00

Workshop informatie

Workshop Brioche Breien Gevorderd - heen en weer
“Brioche breien” is een hele leuke techniek. Het is een variant van de patentsteek, maar dan met twee kleuren. Het is een steek die aan beide zijden mooi is. Voor een tweekleurige brioche (of patentsteek) kun je om het te leren, het beste een lichte en donkere kleur garen gebruiken. 

Onder leiding van Gerrie van Naaldwijzer gaat u een klein lapje (of het begin van een sjaal) met deze techniek breien, op rechte breinaalden zonder knop of een rondbreinaald. U leert in deze workshop meerderen en minderen. 
Vooraf aan de workshop dient u een gebreid lapje van 29 of 53 steken ongeveer 7cm lang in tweekleurig Brioche gebreid mee te brengen. 

Kennis: kennis van de basis brioche breien met twee kleuren is nodig om aan deze workshop mee te kunnen doen. 

Wanneer: zaterdag 15 december 2018 van 10:15 - 12:30
Waar: Het Wolhuis, Haarstraat 148 te Rijssen. Let op; workshoplocatie is op de bovenverdieping - trap
Kosten: 25.00, dit is inclusief inspiratie, begeleiding en iets lekkers te eten en drinken. 
Benodigdheden: 2 bolletjes garen (licht en donker) geschikt voor breinaald 3 mm. Voor een rechte sjaal 2x 100 gram. Rondbreinaald 60 cm - 3 mm of breinaalden zonder knop. Tijdens de workshop mag er alleen gebreid worden met garen dat bij Het Wolhuis is aangeschaft. 

Aanmelding:
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL30RABO0169992888 onder vermelding van uw naam en workshop brioche breien gevorderd - 15 december. Bij aanvang van de workshop kunt u het resterende bedrag betalen

Annulering:
Kosteloze annulering is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop. Vanaf twee weken voor aanvang van de workshop bent u de aanbetaling verschuldigd en ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag.
Mochten er mensen op de wachtlijst staan en u plaats in willen nemen dan krijgt u het geld terug.

Min. 3 personen - max 6 personen 

​Heeft u vragen over deze workshop; bijvoorbeeld of u over de juiste kennis van breien beschikt, dan kunt een mail sturen naar workshops@hetwolhuis.nl

 

Direct aanmelden voor deze workshop