Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
 Basis Brioche Breien - 17 november

Basis Brioche Breien - 17 november

2018-11-17

€ 25.00

Workshop informatie

Workshop Basis Brioche Breien - heen en weer


“Brioche breien” is een leuke techniek. Het is een variant van de patentsteek, maar dan met twee kleuren.  Het is een steek die aan beide zijden mooi is.  Voor een tweekleurige brioche (of patentsteek) kun je om het te leren, het beste een lichte en donkere kleur garen gebruiken.  

In deze workshop ga je onder leiding van Gerrie van Naaldwijzer een klein lapje met deze techniek breien, op rechte breinaalden zonder knop of een rondbreinaald. Als u de basis onder de knie heeft kunt u later bv. mooie omslagdoeken van Nancy Marchant breien.

​Om aan deze workshop mee te kunnen doen, moet u onder andere steken kunnen opzetten en recht en averecht kunnen breien. 

Wanneer: Zaterdag 17 november van 10:15 - 12:30 VOL
                  Zaterdag 17 november van 13:30 - 15:45
Waar: Het Wolhuis, Haarstraat 148 te Rijssen
Kosten: 25.00
De workshop is inclusief begeleiding, inspiratie en iets lekkers te eten en te drinken.
Benodigdheden: De workshop is exclusief garen en naalden. U heeft nodig: 2 bolletjes garen geschikt voor breinaald 3 mm, een rondbreinaald 60 cm –3.5 mm á 3 mm of breinaalden zonder knop in deze dikten, markeerringen. Tijdens de workshop mag er alleen gewerkt worden met garen dat bij Het Wolhuis is aangeschaft. 

Aanmelding: 
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL30RABO0169992888 ''onder vermelding van uw naam en workshop brioche breien basis - 17 november'. Bij aanvang van de workshop kunt u het resterende bedrag betalen

Annulering:
Kosteloze annulering is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop. Vanaf twee weken voor aanvang van de workshop bent u de aanbetaling verschuldigd en ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag.
Mochten er mensen op de wachtlijst staan en u plaats in willen nemen dan krijgt u het geld terug.

Min. 3 personen - max. 7 personen 

​Heeft u vragen over deze workshop; bijvoorbeeld of u over de juiste kennis van haken beschikt, dan kunt een mail sturen naar workshops@hetwolhuis.nl

Direct aanmelden voor deze workshop