Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
 Dagworkshop FanTastisch - 26 januari - Joke van Lossen en Vasten

Dagworkshop FanTastisch - 26 januari - Joke van Lossen en Vasten

2019-01-26

€ 45.00

Workshop informatie

Joke Veldhuis, bekend van de Lossen en Vasten Cals en tevens auteur van het boek 'Kom binnen en haak maar mee' geeft bij ons de workshop fanTastisch.

In deze workshop nemen we de hele dag de tijd om aan deze prachtige tas te werken. Het is fijn formaat tas om te hebben. Ze is groot genoeg om vanalles in kwijt te kunnen maar ook klein genoeg om haar te nog prettig te kunnen dragen. Aan de hand van het patroon en de uitleg van Joke kun je na een dag haken je tas in huis afmaken. 

Wanneer: zaterdag 26 januari van 10:30 tot 15:30
Waar: Het Wolhuis, Haarstraat 148 te Rijssen
Kosten: 45.00, dit is inclusief het patroon, de eco jute tas, knoopjes, originele lossen en vasten label, iets lekkers te eten/drinken en een lekkere luch. 
Benodigdheden: Deze workshop is exclusief haaknaald en garen. Deze kun je aanschaffen in de winkel. Alleen garens die tijdens de workshop worden aangeschaft kunnen worden gebruikt tijdens de workshop.

Aanmelden:
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL30RABO0169992888 onder vermelding van uw naam en 'workshop FanTastisch haken - 26 januari'.  Bij aanvang van de workshop kunt u het resterende bedrag betalen.

Annulering:
Kosteloze annulering is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop. Vanaf twee weken voor aanvang van de workshop bent u de aanbetaling verschuldigd en ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag.
Mochten er mensen op de wachtlijst staan en u plaats in willen nemen dan krijgt u het geld terug.
 
Min. 4 personen

​Heeft u vragen over deze workshop, dan kunt een mail sturen naar workshops@hetwolhuis.nl

Direct aanmelden voor deze workshop