Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
  • Vinnis Coulors Tori
  • Vinnis Coulors Tori

Vinnis Coulors Tori

Van € 9.75 nu voor

€ 4.88 50% korting

Producteigenschappen
Naalddikte: Breinaald 5-6 , Haaknaald 6
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 87 meter
Samenstelling: 50% Bamboeviscose, 50% Katoen
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Handwas / niet bleken / plat drogen
Proeflapje: 10 x 10 cm = 13 steken x 18 naalden
Toepassing: Breien, Haken

Productinformatie

Vinnis Colours Tori is ontworpen door Nielsen Vinni de eigenaar en oprichter van Vinnis Colours. Vinnis Colours Tori is uniek en gesponnen volgens Vinnis specificaties. Het is een zacht dik 'Chunky' garen samengesteld uit 50% bamboe en 50% katoen. Het garen bestaat uit 7 draaden katoen 7 draaden bamboe samen gesponnen. Vinnis Colours Tori wordt voorzichtig met de hand geverfd, zonder het gebruik van druk. Dit in combinatie met het mengsel van katoen en bamboe, zorgt Tori voor een mooi kleureffect. Vinnis Colours Tori is Superwash en daarom wasbaar in de wasmachine en is geschikt voor kleding, interieur en accessoires te maken.

Kleurvarianten

Tori

Vinnis Coulors Tori nr.408 Dunes
Vinnis Coulors Tori nr.430 Baby Blue
Vinnis Coulors Tori nr.438 Pale Lilac

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

8

Eén van de weinige keren dat ik iets via internet besteld heb en heel goed bevallen. Leuke persoonlijke noot onder de factuur. Supersnelle levering. Ga zeker nog een keer bestellen.

Lees beoordeling
10

Wat een vréselijke zaak! Je ontwikkelt er nóg meer slechte eigenschappen. Enkele voorbeelden: - hebberigheid. De spullen zijn zó mooi dat je alleen maar denkt: “hebben! Hebben! Hebben!! - je verkletst er je tijd: er is altijd wel een bekende waarmee je

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken