Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
  • Schachenmayr  Regia for Hand-Dye nr.01992 Natur nr.01992 Natur
  • Schachenmayr  Regia for Hand-Dye nr.01992 Natur nr.01992 Natur

Schachenmayr Regia for Hand-Dye - nr.01992 Natur

€ 4.95

Producteigenschappen
Naalddikte: 2 - 3
Kleur: nr.01992 Natur
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 420 meter
Samenstelling: 75% Scheerwol, 25% Polyamide
Seizoen: Herfst/Winter
Wasvoorschrift: Wasmachine max. 40
Proeflapje: 10 x 10 cm = 30 steken x 32 naalden

Productinformatie

Schachenmayr Regia for Hand-Dye is garen van de klassieke REGIA 4 kwaliteit die als wolstreng geleverd wordt en is daarom ideaal voor eigen, individuele kleurcreaties. Het garen wordt geleverd in een neutrale kleur zodat de streng in eigen lievelingskleuren en effecten is te verven met de hand.

Kleurvarianten

Regia for Hand-Dye

Schachenmayr  Regia for Hand-Dye nr.01992 Natur

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variƫren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variƫren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken