Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Lamana

Lamana brei-en haakgaren

Lamana is een jong  Duits wol- en modelabel en werd in 2010 in handels-en textielstad Bielefeld opgericht. Ze combineren hoogwaardig garen met een goed ontwerp.

Geïnspireerd door de liefde voor breien, wol en mode, zijn ze in eerste instantie gaan specialiseren in exclusieve Peruaanse garens. In de loop van de verdere ontwikkeling van deze exclusieve collectie laten ze inmiddels ook garens spinnen bij traditionele Italiaanse bedrijven.

Bij de productie van garen hechten ze veel belang aan de oorsprong van het materiaal, de diervriendelijkheid, de arbeidsomstandigheden alsmede de verdere verwerking en het verven van de de te fabriceren kwaliteiten. Om hun missie, een fairtrade productieproces, duurzaamheid en een consistente Lamana kwaliteit te garanderen bezoeken ze regelmatig de door hen met zorg uitgekozen lokale partners.

Maar het is niet alleen met de garens dat ze de Do It Yourself-cultuur verrijken- het creëren van een nieuw en fris imago is voor hen net zo belangrijk als de spannende uitwisseling van samenwerkingsprojecten met creatieve mensen uit de wolwereld.

Leuke acties!

Leana
Schachenmayr
Leana Leana van € 5.95nu € 4.76Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Hawaii
Lammy Yarns
Hawaii Hawaii van € 4.50nu € 3.15Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
​​​​​30% korting op diverse Stylecraft garens. OP=OP