Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
  • Borgo de Pazzi Bibi
  • Borgo de Pazzi Bibi

Borgo de Pazzi Bibi

€ 16.10

Producteigenschappen
Naalddikte: 12 - 13
Gewicht: ca. 200 gram
Lengte: ca. 140 meter
Samenstelling: 60% Wol, 25% Acryl, 15% Katoen
Seizoen: Herfst/Winter
Wasvoorschrift: Handwas / niet in droger / niet bleken
Proeflapje: 10 x 10 cm = 7 steken x 9 naalden

Productinformatie

Borgo de Pazzi is een spectaculair garen van mix wol- katoen- polyamide. Het is een multicolor garen wat een speels effect geeft door de toepassing van noppen in het garen. Het uiteindelijke effect is afhankelijk van de techniek van handwerken en welk project. Een uitdaging voor elke handwerkster. Heel geschikt voor vesten, shawls, mutsen en cowls. 

Kleurvarianten

Bibi

Borgo de Pazzi Bibi nr.11
Borgo de Pazzi Bibi nr.22

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

8

Eén van de weinige keren dat ik iets via internet besteld heb en heel goed bevallen. Leuke persoonlijke noot onder de factuur. Supersnelle levering. Ga zeker nog een keer bestellen.

Lees beoordeling
10

Wat een vréselijke zaak! Je ontwikkelt er nóg meer slechte eigenschappen. Enkele voorbeelden: - hebberigheid. De spullen zijn zó mooi dat je alleen maar denkt: “hebben! Hebben! Hebben!! - je verkletst er je tijd: er is altijd wel een bekende waarmee je

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken