Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
  • Vinnis Coulors Tori
  • Vinnis Coulors Tori

Vinnis Coulors Tori

Van € 9.75 nu voor

€ 4.88 50% korting

Producteigenschappen
Naalddikte: Breinaald 5-6 , Haaknaald 6
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 87 meter
Samenstelling: 50% Bamboeviscose, 50% Katoen
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Handwas / niet bleken / plat drogen
Proeflapje: 10 x 10 cm = 13 steken x 18 naalden
Toepassing: Breien, Haken

Productinformatie

Vinnis Colours Tori is ontworpen door Nielsen Vinni de eigenaar en oprichter van Vinnis Colours. Vinnis Colours Tori is uniek en gesponnen volgens Vinnis specificaties. Het is een zacht dik 'Chunky' garen samengesteld uit 50% bamboe en 50% katoen. Het garen bestaat uit 7 draaden katoen 7 draaden bamboe samen gesponnen. Vinnis Colours Tori wordt voorzichtig met de hand geverfd, zonder het gebruik van druk. Dit in combinatie met het mengsel van katoen en bamboe, zorgt Tori voor een mooi kleureffect. Vinnis Colours Tori is Superwash en daarom wasbaar in de wasmachine en is geschikt voor kleding, interieur en accessoires te maken.

Kleurvarianten

Tori

Vinnis Coulors Tori nr.408 Dunes
Vinnis Coulors Tori nr.430 Baby Blue
Vinnis Coulors Tori nr.438 Pale Lilac

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variƫren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variƫren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken