Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Stylecraft Alpaca Tweed Chunky
Producteigenschappen
Naalddikte: 6
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 135 meter
Samenstelling: 77% Acryl, 20% Alpaca, 3% Viscose
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Wasmachine, max. 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 14 steken x 20 naalden
Toepassing: Breigaren, Haakgaren

Productinformatie

​Stylecraft Alpaca Tweed Chunky is een heerlijk zacht breigaren en haakgaren van de combinatie acryl, alpaca met viscose. Geschikt garen om bijvoorbeeld sjaals, poncho's, kleding, accessoires, mutsen of omslagdoeken van te breien/haken. Alpaca Tweed Chunky is ook geschikt voor het haken van grannies en andere prachtige haak- of breiprojecten. Een must have voor elke garenliefhebber!

Stylecraft Alpaca Tweed Chunky is de dikkere variant van de Stylecraft Alpaca Tweed DK voor naald 4.

Kleurvarianten

Alpaca Tweed Chunky

Stylecraft Alpaca Tweed Chunky Mole nr.1735
Stylecraft Alpaca Tweed Chunky Advocado nr.1736
Stylecraft Alpaca Tweed Chunky Dusty Pink nr.1737

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken