Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
 Soxx book - Kerstin Balke

Soxx book - Kerstin Balke

€ 17.99

Producteigenschappen
Toepassing: Breien
Auteur: Kerstin Blake
Bindwijze: Hardcover
Taal: Nederlands
ISBN: 978-3772464959
Aantal pagina's: 192

Productinformatie

Het Soxxbook van Kerstin Balke is nu verkrijgbaar in het Nederlands! Dit prachtige boek staat vol bonte sokken die gebreid zijn met Lang Yarns garens.

Kerstin Balke, blogger en auteur van dit boek weet wat voeten willen: Soxx in de stijl van "Stine & Stitch". Ontdek vijf verschillende thema's; kleurrijk, maritiem, dicht bij de natuur, delicate en retro. 

In het boek staan 26 breipatronen om sokken te maken met Lang Yarns garens. Van bonte sokken tot sokken met streepjes. Er is voor ieder wat wils. Ook qua moeilijkheid variëren de patronen. Alle patronen zijn zeer duidelijk beschreven. Laat je door die Soxx book inspireren en brei je favoriete sokken in je favoriete kleuren. 

Beoordeling van onze klanten

10

Ik ben helemaal tevreden over mijn bestelling! Leuke winkel ook.En nog bedankt voor de aardige tekst onderaan mijn factuur,dat waardeer ik! Ik wil namelijk een leuk popje maken van de wol die uk heb besteld.ben benieuwd of het zal lukken! Goede service oo

Lees beoordeling
10

Wat een leuke winkel en een super aardig geholpen! Heeft voor mij omgerekend hoeveel bollen ik nodig had voor mijn project in ander materiaal. Heel behulpzaam en een lekker kopje koffie gekregen. Zelfs mijn man vond het gezellig.

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken