Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Lang Yarns Sol Luxe
Producteigenschappen
Naalddikte: 5 - 6 mm
Gewicht: ca. 50 gram
Lengte: ca. 200 meter
Samenstelling: 78% Katoen, 22% Polyester
Seizoen: Lente/Zomer
Wasvoorschrift: Wasmachine, max. 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 19 steken x 27 naalden
Toepassing: Breigaren,Haakgaren

Productinformatie

Lang Yarns Sol Luxe is eigenlijk garen dat al gebreid lijkt. De draad is als een gepunnikt draadje van de zachtste katoen denkbaar, het voelt aan als zijde en breidt heerlijk! Voor de mooiste luchtdoorlatende en zachte zomer breipatronen is dit heerlijk garen. Doordat het met zo'n fijne katoen is gemaakt voelt het ook niet zwaar aan en het kan gewoon gewassen worden.
 

Kleurvarianten

Sol Luxe

Lang Yarns Sol Luxe nr.840.0039
Lang Yarns Sol Luxe nr.840.0001
Lang Yarns Sol Luxe nr.840.0009
Lang Yarns Sol Luxe nr.840.0011
Lang Yarns Sol Luxe nr.840.0029
Lang Yarns Sol Luxe nr.840.0034
Lang Yarns Sol Luxe nr.840.0047

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variƫren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variƫren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken