Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
 Hermies stekendeken CAL

Hermies stekendeken CAL


0

Producteigenschappen
Naalddikte: 4
Samenstelling: 100% Acryl
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Wasmachine, max. 40 / niet bleken
Toepassing: Haken

Productinformatie

Stekendeken
Vind je dekens haken ook zo leuk? Dan hebben wij goed nieuws, er komt een nieuw gehaakte deken CAL online! Je leert verschillende soorten steken haken en hebt aan het einde van het project een prachtige en zachte deken. Leg hem over je bed of houdt jezelf er warm mee tijdens een koude avond.

Op 31 augustus 2018 start de cal op de Facebookpagina van Hermies stekendeken, vervolgens komt er om de 2 weken een nieuw patroon in de facebookgroep online. Deze deken is zowel voor beginnende als gevorderde haaksters. Deze deken is gemaakt van Stylecraft Special DK. Voor meer informatie, zie de Facebookwebsite van Hermies Stekendeken.

Afmeting van de deken is ca. 1.45cm x 1.65cm

Benodigdheden:
17 bollen Stylecraft Special DK (100% Acryl) kleur Gold nr.1709
Haaknaald 3,5 en 4
Markeerringen

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken