Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
 Haakpakket Jolie Noël ornaments

Haakpakket Jolie Noël ornamentsProducteigenschappen
Naalddikte: 4 - 4,5
Toepassing: Haken

Productinformatie

Jolie Noël Ornaments van Handmadejolie

In combinatie met Mariska van Handmadejolie heeft Durable een prachtig haakpakket ontwikkeld met Durable Macramé. Kom helemaal in de kerstsfeer met dit haakpakket van Durable. Jolie Noël ornaments is een haakpakket voor 4 “kerstballen” in 3 verschillende formaten. Met deze kerst ornamenten kun je een eigentijdse kerstboom maken. In het midden van de mandala is een leren label bevestigd met een kerst tekst en afbeelding.

Het pakket bevat het Durable Macramé garen kleur 2172 cream, 4 RVS ringen, 4 lederen labels en lederen koord om de eigentijdse kerstballen op te kunnen hangen. Een compleet pakket als cadeau of leuk om zelf te maken!

Met dit pakket kunnen 4 kerstornamenten gemaakt worden en voor dit ontwerp is gewerkt met haaknaald in dikte 4mm.

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken