Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99

Over Het Wolhuis

Handwerkwinkel Het Wolhuis in RIjssen

Het verhaal van handwerkwinkel Het Wolhuis

Handwerken is tegenwoordig hip, maar de mensen van het Het Wolhuis liepen het handwerkvirus al ver voor de start in 2012 op. Breien, haken, snuffelen in inspiratieboeken: de dames en heren van handwerkwinkel Het Wolhuis krijgen er net als jou geen genoeg van. Omdat we zelf al jarenlang onze handen uit de mouwen steken, weten wij precies welke artikelen nodig zijn voor jouw creatieve hobby.
 
In onze online én fysieke handwerkwinkel vind je alle producten voor prachtige creaties: van brei- en haakgaren, knoopjes, kiltspelden en unieke, complete handwerkpakketten. Ook voor de nieuwste trends zoals haken voor interieur en kinderkamer, tunisch haken, Fair Isle breien, etc. kun je bij het Wolhuis terecht. 

Onze wolwinkel in Rijssen: Het Wolhuis
Korte lijnen in ons familiebedrijf
Als een echt familiebedrijf – moeder Ria Immink is het brein achter Het Wolhuis, zoon Han verzorgt de ICT – houden we de lijnen lekker kort. Versterkt door twee enthousiaste dames zorgen we dat alles klaarligt voor creatieve handwerkers. Online vind je al het nodige voor prachtige brei-, borduur- en haakcreaties. Maar voor advies op maat ben je uiteraard ook van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Haarstraat 148 in Rijssen. De koffie staat altijd klaar! Ria: “Het is leuk om mensen voort te helpen en te adviseren. Dat kan gaan om een bepaald soort garen of kleurgebruik, maar ook om een compleet pakket. We hebben een zeer uitgebreid assortiment en kunnen vrijwel alle merken leveren. Soms willen mensen graag iets gaan handwerken, maar hebben ze nog geen idee wat het moet worden. We denken dan graag mee. En we komen er samen altijd uit!”.

Handwerkwinkel Het Wolhuis
Workshops en tips bij handwerkwinkel Het Wolhuis!
Een beginnende breister of gewoon je handwerk een niveautje hoger tillen? Het Wolhuis geeft kleinschalige workshops voor de liefhebbers. Ook leveren we handwerkboeken, waarmee je alvast lekker thuis op je gemak aan de slag kunt. Het Wolhuis: alles voor jouw handwerkplezier onder één dak!
 Handwerkwinkel Het Wolhuis in Rijssen
Tips of inspiratie voor handwerkwinkel Het Wolhuis?
Jullie designs en ervaringen inspireren ons! Stuur jouw tips, ideeën en creaties met producten uit onze handwerkwinkel naar info@hetwolhuis.nl, of deel je ervaringen op onze Facebookpagina. Graag tot snel bij Het Wolhuis!  

Handwerkwinkel Het Wolhuis in Rijssen
Het Wolhuis
Haarstraat 148
7462 AV RIJSSEN
0548-785275

info@hetwolhuis.nl 
www.hetwolhuis.nl

BTWnr: NL855491759B01
KvKnr: 64024350

Rabobank: 1699.92.888 
IBAN: NL30RABO0169992888 
BIC: RABONL2U

Openingstijden winkel:
ma t/m vr 10.00 - 12.00
ma t/m vr 13.30 - 17.00
di gesloten
do-avond 18.30 - 21.00
zaterdag 10.00 - 17.00

Aanbieding!
Leana
Schachenmayr - Leana€ 4.76 20% kortingBekijk product
Schachenmayr - Leana Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
Aanbieding!
Hawaii
Lammy Yarns - Hawaii€ 3.15 30% kortingBekijk product
Lammy Yarns - Hawaii Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
​​​​​30% korting op diverse Stylecraft garens. OP=OP