Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99

Nieuw Stylecraft

Stylecraft garen is afkomstig uit Engeland. Het Wolhuis heeft Stylecraft Special DKStylecraft Special Chunky  en Stylecraft Merry Go Round DK opgenomen in het assortiment. Stylecraft Special DK wordt o.a. gebruikt voor het haken van de Crochet Along 2014 deken. Ook geschikt voor het haken van Amigurumi's, grannysquares en andere prachtige haak- of breiprojecten. Je kunt er ook prima kleding en accessoires mee maken. Stylecraft Special Chunky heeft dezelfde structuur, maar is allen dikker. Dit geeft een grovere en stoerdere structuur aan je haak- of breiproject. De garens zijn zeer scherp geprijsd en er zitten zeer veel meter op 1 bol.


Stylecraft Special DK is een van de meest populaire 100% acryl garens op de markt, en met meer dan 70 fantastische kleuren. Stylecraft Special DK is zacht garen en wordt gebreidt of gehaakt op naalden 4mm. Geschikt voor het maken van kleding, grannysquares, amigurumi`s, etc. Het kan perfect gecombineerd worden met het populaire garen Stylecraft Merry Go Round. 


Stylecraft Special Chunky is een van de meest populaire 100% acryl garens op de markt, en beschikbaar in 30 meest uiteenlopende kleuren. De Stylecraft Special Chunky is een dikkere draad dan de Stylecraft Special DK. 100% acryl garen van een zeer goede kwaliteit, erg zacht en het voelt niet synthetisch aan. Geschikt voor naalden 6.


Stylecraft Merry Go Round DK is superzacht garen van 100% Acryl met een onregelmatig kleurverloop. Geschikt voor haak en breiprojecten voor babykleding, knuffels, dekens en ander projecten. Het kan perfect gecombineerd worden met het populaire garen Stylecraft Special DK
Aanbieding!
Leana
Schachenmayr - Leana€ 4.76 20% kortingBekijk product
Schachenmayr - Leana Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
Aanbieding!
Hawaii
Lammy Yarns - Hawaii€ 3.15 30% kortingBekijk product
Lammy Yarns - Hawaii Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
​​​​​30% korting op diverse Stylecraft garens. OP=OP