Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
 Soxx book - Kerstin Balke

Soxx book - Kerstin Balke

€ 17.99

Producteigenschappen
Toepassing: Breien
Auteur: Kerstin Blake
Bindwijze: Hardcover
Taal: Nederlands
ISBN: 978-3772464959
Aantal pagina's: 192

Productinformatie

Het Soxxbook van Kerstin Balke is nu verkrijgbaar in het Nederlands! Dit prachtige boek staat vol bonte sokken die gebreid zijn met Lang Yarns garens.

Kerstin Balke, blogger en auteur van dit boek weet wat voeten willen: Soxx in de stijl van "Stine & Stitch". Ontdek vijf verschillende thema's; kleurrijk, maritiem, dicht bij de natuur, delicate en retro. 

In het boek staan 26 breipatronen om sokken te maken met Lang Yarns garens. Van bonte sokken tot sokken met streepjes. Er is voor ieder wat wils. Ook qua moeilijkheid variëren de patronen. Alle patronen zijn zeer duidelijk beschreven. Laat je door die Soxx book inspireren en brei je favoriete sokken in je favoriete kleuren. 

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken