Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
  • DMC Natura Just Cotton
  • DMC Natura Just Cotton
  • DMC Natura Just Cotton
  • DMC Natura Just Cotton

DMC Natura Just Cotton

Van € 3.95 nu voor

€ 2.96 25% korting

Producteigenschappen
Naalddikte: 2,5 - 3,5
Gewicht: ca. 50 gram
Lengte: ca. 155 meter
Samenstelling: 100% Katoen
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Machinewasbaar max 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 27 steken x 34 naalden
Toepassing: Breigaren,Haakgaren

Productinformatie

DMC Natura Just Cotton is een 100% katoenen haak- en breigaren, zeer soepel, gemakkelijk te verwerken en met een mooi mat effect.

Het DMC Natura garen is uiterst geschikt om te verwerken in kleding en accessoires. Het is uiterst absorberend en is veelvuldig te wassen zonder dat de kleuren vervagen.

Ecologisch en zeer geschikt voor kinderen
Bovendien is het een ecologisch garen gemaakt in Europa, geverfd met ecologische verf. Bij de produktie wordt er minder water gebruikt uit respect voor het milieu, wat dit garen ook een verantwoorde keuze maakt.

Door deze verantwoorde productie ook heeft DMC Natura het Oeko Tex label klasse 1 gekregen. Dit wil zeggen dat het produkt in direct contact met de kinderhuid mag komen.

De kleuren
Het kleurenpalet is gemaakt in harmonie met de natuur en zijn alle 60 perfect te combineren. DMC Natura Just Cotton is daarom ook uiterst geschikt om met 2 of zelfs nog meerdere draden te verwerken voor telkens een ander effect.

Kleurvarianten

Natura Just Cotton

DMC Natura Just Cotton N18 Coral
DMC Natura Just Cotton N44 Agatha

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

8

Eén van de weinige keren dat ik iets via internet besteld heb en heel goed bevallen. Leuke persoonlijke noot onder de factuur. Supersnelle levering. Ga zeker nog een keer bestellen.

Lees beoordeling
10

Wat een vréselijke zaak! Je ontwikkelt er nóg meer slechte eigenschappen. Enkele voorbeelden: - hebberigheid. De spullen zijn zó mooi dat je alleen maar denkt: “hebben! Hebben! Hebben!! - je verkletst er je tijd: er is altijd wel een bekende waarmee je

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken