Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99

Ballonbal haakbeest

  • 01 June 2018
  • Door: HetWolhuis.nl
Ballonbal haakbeest

BALLONBAL HAAKBEEST PAKKETTEN

De Ballonbal haakbeest haakpakketten. Een uniek nieuw idee waarbij een dier wordt gehaakt met daarin een speciale ballon zodat het een leuk, rond funbeest wordt, waarmee naar hartenlust gespeeld kan worden. Deze ballonbal staat garant voor urenlang speelplezier en past in je tas. Haak het haakbeest, stop de ballon erin, blaas hem op en klaar is kees. Wie wordt hier nou niet enthousiast van?

Dankzij het haakwerk is de ballon beschermd en kan het haakbeest tegen een stootje. Tijd om naar huis te gaan? Laat de ballon leeglopen en vouw hem op en stop hem weer weg voor de volgende keer. Je hoeft nu geen grote bal meer mee te slepen. Dankzij de draaitechniek hoef je de ballon niet te knopen en is hij herbruikbaar. Gaat de ballon stuk? Dan stop je er gewoon een nieuwe in!

En wat nog meer super gaaf is aan deze ballonbal is: deze ballonballen zijn niet zomaar een bal. Nee, het zijn stuk voor stuk personages, karakters in het spel. Heb jij al eens eenkoe door de lucht gegooid? Dit is je kans!

Compact, leuk, licht, snel, efficiënt én geweldig om naar te kijken.

U vindt hier een Youtube video waar het concept wordt uitgelegd.

ballonbal haakbeesten

Er is een uitgebreide collectie originele en unieke creaties ontworpen van diverse ballonbal haakbeesten die alles bevatten wat je nodig hebt in één pakket, inclusief garen, 2 ballonnen, oogjes, opbergzak, haaknaald en natuurlijk het patroon. Een prachtig cadeau of super om zelf te maken. 

Bestel hier je complete haakbeest ballonbal pakket.

ballonbal haakbeesten
ballonbal haakbeesten

Meer blogs

Terug naar overzicht