Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99

11 nieuwe kleuren Catania!

  • 22 January 2018
  • Door: HetWolhuis.nl
11 nieuwe kleuren Catania!

Schachenmayr Catania 11 nieuwe kleuren

Het populaire Catania haakkatoen is voor het voorjaar van van 2018 uitgebreid met maar liefst 11 extra kleuren waardoor het uitgebreide kleurenpalet op 98 prachtige kleuren komt. Catania staat bekend om een haar brede kleurenassortiment. Het garen is behandeld en veredeld waardoor het vrij van pluizigheid is, een wasbestendige glans heeft, kleurvast is, splijt niet, stevigheid en stabiliteit behoudt.
 
Schachenmayr Catania is een klassiek katoen garen wat koele en aangename draageigenschappen heeft. Een ideaal garen voor de zomer, met een brede range van kleuren.  Daarnaast is Schachenmayr Catania katoen een ideaal haakkatoen voor amigurumi door de veelheid aan kleuren en het mooie eindresultaat door de hoge kwaliteit katoen. Ook geschikt voor het haken van granny squares, woonaccessoires, etc.

De laatste nieuwe kleuren van dit seizoen zijn kleuren:
418 greenery
419 tannenbaum
420 monaco
421 denim
422 lavendel
423 vintage pink
424 kirsche
425 burgund
426 fuchs
427 scampi
429 anthrazit
 
PDF Kleurkaart met alle kleuren

Catania varianten


Catania Flammé grijpt de trend van onregelmatige structuren aan. Het Flammégaren is 100% katoen en is een combinatie van een niet-gemerceriseerde draad samen met een gemerceriseerde gekamde draad. De Flammédraad zorgt ervoor dat het garen iets zachter aanvoelt dan Catania. Het garen is ideaal voor dames- en kinderontwerpen en geeft bijzondere structuren aan ieder haakwerk. Door dezelfde stekenverhouding als Catania is dit garen geschikt is voor ieder Cataniapatroon. 
Klik hier voor Catania Flammé in onze webwinkel. 

Catania Denim is in een trendy denimlook. Het garen kenmerkt zich door een licht verwassen effect, wat wordt veroorzaakt door de kleur met verschillende druk op het garen aan te brengen. Doordat het garen niet gemerceriseerd is behoud het een mat effect en voelt het garen nog zachter aan. 
Klik hier voor Catania Denim in onze webwinkel. 

Catanie Mouline bestaat uit 8 zomerse en klassiek mouline kleuren. De kleuren zorgen in een breiwerk voor een bijzonder mooi, harmonisch kleureffect. Voor patronen kunnen de patronen van de SMC Catania aangehouden worden, omdat deze dezelfde stekenverhouding hebben.
Klik hier voor Catania Mouline in onze webwinkel.

Meer blogs

Terug naar overzicht