Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99

Retourneren

Bij Het Wolhuis heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je de bestelling bekijken en eventueel retourneren. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Controleer direct na ontvangst van de bestelling of deze compleet en onbeschadigd is.  Als dit niet zo is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden. De  artikelen worden dan indien nodig door ons vervangen of vergoed.

Het Wolhuis hanteert regels voor retourneren. Mocht je de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:
- binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd.
- in de onbeschadigde, niet beschreven, originele verpakking zit.
- compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.

​Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed. Als u alle artikelen van een bestelling retourneert binnen de termijn van 14 dagen, ontvangt u de eventueel betaalde verzendkosten van ons terug. Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening!

Geopende artikelen die niet voldoen aan bovenstaande eisen blijven je eigendom. Wij sturen deze artikelen naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.

Je kunt je retouropdracht doorgeven via info@hetwolhuis.nl. Geef hierin door: factuurnummer, naam, de artikelen die je retour wilt sturen. Wanneer je goederen retourneert, dan zijn de verzendkosten van het retourneren en het risico voor eigen rekening. Zodra wij de goederen ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag minus eventuele verzendkosten binnen 5 werkdagen terug. 

Teveel bestelde, volledige bollen in originele staat kunnen binnen een termijn van 2 maand terug worden gestuurd. Rokers raden wij aan garens in een ruimte te bewaren, waar niet wordt gerookt. Bollen met rookgeur kunnen niet opnieuw worden verkocht. Verpak de artikelen goed, zodat ze ook na verzending hier in orginele staat aankomen. Bollen met rookgeur kunnen niet retourgestuurd worden. Wij sturen deze artikelen naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. Zijn de artikelen niet meer in ons assortiment, dan kunnen deze niet retour gestuurd worden.

​Artikelen die eenvoudig te kopieren zijn zoals PDF bestanden van brei- en haakpatronen en boeken zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden (dit heeft te maken met copyright).

Retouradres

Artikelen die geretourneerd worden, dienen verzonden te worden naar:

Het Wolhuis
Haarstraat 148
7462 AV Rijssen

Alleen retouren verzonden naar dit adres worden in behandeling genomen. 

Aanbieding!
Leana
Schachenmayr - Leana€ 4.76 20% kortingBekijk product
Schachenmayr - Leana Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
Aanbieding!
Hawaii
Lammy Yarns - Hawaii€ 3.15 30% kortingBekijk product
Lammy Yarns - Hawaii Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
​​​​​30% korting op diverse Stylecraft garens. OP=OP